Kursus- & Konferencecenter Smålandshavet

Photo: VisitSydsjælland-Møn/Palle Jørly Jensen

Fantastisk beliggenhed, et anerkendende og imødekommende personale, miljøbevidsthed og arbejdsforhold, der skaber glade og motiverede medarbejdere!

Her skabes rum til vækst

Fantastisk beliggenhed

Smålandshavet Kursus- og Konferencecenter er med sin placering ved indsejlingen til Karrebæk Fjord og en fantastisk udsigt til Smålandsfarvandet måske Danmarks smukkest beliggende kursuscenter. Her er rart og smukt både inde og ude – lyst og indbydende.

Smålandshavet

Photo:Palle Jørly

Smålandshavet

Photo:Palle Jørly

Smålandshavet

Photo:Palle Jørly

Professionelt og nærværende personale

Smålandshavet Kursus- og Konferencecenter har mere end 30 års erfaring med afvikling af møder og konferencer, så her ved man, hvordan man skaber et succesfuldt arrangement. Stedets servicefilosofi er, at ingen må føle sig overset eller overhørt, og det mærker man så snart, man træder ind ad døren og bliver mødt af et velment ”Velkommen til”. Her er man ikke bare et nummer, men et menneske, der skal føle sig anerkendt og taget sig af.

Her er fokus på den gode stemning

Arbejdsmiljø og arbejdsvilkår har høj prioritet for Smålandshavet Kursus- og Konferencecenter ud fra en overbevisning om, at glade og motiverede medarbejdere skaber glade og tilfredse kunder, god stemning og i sidste ende en sund forretning.

Men det er ikke kun medarbejdernes ve og vel, man værner om - også miljøet har man fokus på, blandt andet gennem flere konkrete tiltag, der minimerer madspild, CO2-udslip, energiforbrug m.m.

Faciliteter, der er skabt for mennesker

Stedets mange møderum er tænkt og indrettet, så de er behagelige at være i. Her er et godt indeklima, lys og luft og fokus på ergonomi, komfort og individuelle behov, så alle kan føle sig godt tilpasse.

Kontakt

Kursus- og Konferencecenter Smålandshavet
Alléen 44
4736 Karrebæksminde
Danmark 
smalandshavet@3f.dk
+45 55 43 40 00

PRISER PR. PERSON

Dagmøde fra kr. 412,-
Døgnmøde fra kr. 1.838,-

Alle priser er ex. moms

FAKTA

65 min fra København
150 personer
6 mødelokaler 
120 værelser
180 sovepladser

VI TILBYDER OGSÅ

Naturoplevelser
Vandring langs kysten
Mulighed for teambuilding